Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13813
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุทธิพงค์ พัฒนวิบูลย์en_US
dc.date.accessioned2014-09-17T09:45:30Z-
dc.date.available2014-09-17T09:45:30Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 641.595936 ส444อen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1400782en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13813-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectอาหารไทย (ภาคเหนือ)en_US
dc.subjectการรำ -- ไทย (ภาคเหนือ)en_US
dc.titleอาหารที่ใช้ในการฟ้อนผีเม็ง = Food used in fon-peemeng / สุทธิพงค์ พัฒนวิบูลย์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr0949sp_tpg.pdf233.06 kBAdobe PDFView/Open
nutr0949sp_abs.pdf188.83 kBAdobe PDFView/Open
nutr0949sp_con.pdf169.44 kBAdobe PDFView/Open
nutr0949sp_ch1.pdf135.09 kBAdobe PDFView/Open
nutr0949sp_ch2.pdf196.97 kBAdobe PDFView/Open
nutr0949sp_ch3.pdf113.9 kBAdobe PDFView/Open
nutr0949sp_ch4.pdf221.32 kBAdobe PDFView/Open
nutr0949sp_ch5.pdf138.3 kBAdobe PDFView/Open
nutr0949sp_bib.pdf141.58 kBAdobe PDFView/Open
nutr0949sp_app.pdf2.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.