Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13639
Title: ปัจจัยที่มีผลต่อการรับประทานอาหารฟาสต์ฟู้ด ของนักศึกษาสถาบันราชภัฏเชียงใหม่ / พันธะจิต ดังก้อง
Authors: พันธะจิต ดังก้อง
Authors: พันธะจิต ดังก้อง
Keywords: สถาบันราชภัฏเชียงใหม่ -- นักศึกษา;ฟาสต์ฟูด -- แง่โภชนาการ
Issue Date: 2546
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546
Gov't Doc #: ว/ภน 641.57 พ115ป
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1333367
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13639
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr0546pd_tpg.pdf518.18 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546pd_abs.pdf130.28 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546pd_con.pdf134.48 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546pd_ch1.pdf152.36 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546pd_ch2.pdf250.82 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546pd_ch3.pdf133.52 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546pd_ch4.pdf167.38 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546pd_ch5.pdf143.53 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546pd_bib.pdf149.42 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546pd_app.pdf222.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.