Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13639
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพันธะจิต ดังก้องen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T09:44:16Z-
dc.date.available2014-09-17T09:44:16Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 641.57 พ115ปen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1333367en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13639-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectสถาบันราชภัฏเชียงใหม่ -- นักศึกษาen_US
dc.subjectฟาสต์ฟูด -- แง่โภชนาการen_US
dc.titleปัจจัยที่มีผลต่อการรับประทานอาหารฟาสต์ฟู้ด ของนักศึกษาสถาบันราชภัฏเชียงใหม่ / พันธะจิต ดังก้องen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr0546pd_tpg.pdf518.18 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546pd_abs.pdf130.28 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546pd_con.pdf134.48 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546pd_ch1.pdf152.36 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546pd_ch2.pdf250.82 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546pd_ch3.pdf133.52 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546pd_ch4.pdf167.38 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546pd_ch5.pdf143.53 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546pd_bib.pdf149.42 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546pd_app.pdf222.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.