Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Independent Study (IS)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 56 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
...
6
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2550
ผลของวิธีการสกัดและสารก่อให้เกิดโฟมต่อคุณภาพของเครื่องดื่มผงชงละลายจากกระชายดำผสมสับปะรด = Effect of extraction methods and foaming agents on quality of mixed black krachy-pineapple instant beverage / ชณิชา จินาการ
ชณิชา จินาการ
2551
ผลของสเตอริไลเซชันต่อคุณภาพของน้ำพริกหนุ่มจากพริกพันธุ์แม่ปิง = Effects of sterilization on qualities of Nam Prik Noom from Capsicum annuum L. var. Maeping / ภักดี ยืนยาว
ภักดี ยืนยาว
2550
การคัดเลือกสายพันธุ์สตรอเบอรี่และสภาวะการใช้เอนไซม์เพคติเนสที่เหมาะสมเพื่อการสกัดน้ำสตรอเบอรี่ = Suitable selections of strawberry cultivars and conditions of Pectinase usage for juice extraction / นวพล แสนใจบาล
นวพล แสนใจบาล
2551
ผลของอุณหภูมิและเวลาที่ใช้ในการลวกต่อปริมาณลิโมนินและวิตามินซีในมะนาวพันธุ์แป้น = Effect of blanching temperature and time on limonin and vitamin C Contents in Lime (Citrus aurantifolia Swing) cv.Pan / ธรรมรัตน์ รุ่งสังข์
ธรรมรัตน์ รุ่งสังข์
2552
การลดการเกาะติดของน้ำผึ้งผงระหว่างการอบแห้งแบบพ่นฝอย = Stickiness reduction of honey powder during spray drying / อนุสรา เมืองมา
อนุสรา เมืองมา
2554
สภาวะที่เหมาะสมของการล้างขวดแก้วที่ใช้แล้ว โดยเครื่องล้างขวดอัตโนมัติในโรงงานผลิตโซดา = Optimal condittions for washing used glass bottles by automatic washing machine in carbonated water factory/ กาญจนาภรณ์ บุนนาค
กาญจนาภรณ์ บุนนาค
2552
การแปรรูปลิ้นจี่ผงโดยการอบแห้งแบบอินฟราเรดภายใต้สุญญากาศ = Processing of lychee powder by infrared vacuum drying / พันธ์ลพ สินธุยา
พันธ์ลพ สินธุยา
2554
ผลของวิธีการอบแห้งต่อสมบัติของหม่อนผงผสมเกสรดอกไม้ = Effect of drying methods on properties of mulberry powder added with bee pollen / กันยวิชญ์ กันจินะ
กันยวิชญ์ กันจินะ
2550
ผลของโยเกิร์ตข้าวกล้องผสมน้ำผึ้งเติมเชื้อ Bifidobacterium lomgum ต่อการลดระดับคลอเลสเตอรอล การเพิ่มน้ำหนักตัวและปริมาณเชื้อแบคทีเรียของหนูที่เลี้ยงด้วยอาหารไขมันสูง = Effects of brown rice Yoghurt mixed with Bifidobacterium lomgum added honey on reducing cholesterol level, increasing body weight and intestinal bacteria content of rats fed on fat-enriched diet / สิทธิโชค ริตเพ็ชร
สิทธิโชค ริตเพ็ชร
2550
ผลร่วมกันของ โซเดียมแลกเทต โซเดียมคลอไรด์ และสภาวะกรด-เบส ที่มีต่อการเจริญของ Salmonella enterica weltevreden ณ อุณหภูมิ 15 องศาเซลเซียส = Combined effect of sodium lactrate, sodium chloride and pH on the growth of salmonella enterica weltevreden at 15๐c / ปราโมทย์ ชุนหกรณ์
ปราโมทย์ ชุนหกรณ์
Discover
Author
1
กัญวณา ศรีสุข
1
กันยวิชญ์ กันจินะ
1
กาญจนา ไกลถิ่น
1
กาญจนาภรณ์ บุนนาค
1
กิตติคุณ ตอพล
1
จรินทร์ทิพย์ กำดวง
1
จิราวรรณ ถูกจิตร์
1
จุฑาทิพย์ ถาบุญเป็ง
1
ชญานี ขุนสวัสดิ์
1
ชณิชา จินาการ
.
next >
Subject
4
น้ำพริกหนุ่ม -- การเก็บและรักษา
4
เครื่องดื่ม
3
น้ำผลไม้
3
น้ำผลไม้ -- การผลิต
3
น้ำผึ้ง
3
น้ำผึ้ง -- การอบแห้ง
3
ลำไย
3
เทคโนโลยีการผลิตอาหาร
2
การอบแห้ง
2
ชา
.
next >
Date issued
2
2555
8
2554
1
2553
9
2552
19
2551
17
2550