Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7910
Title: ผลของสเตอริไลเซชันต่อคุณภาพของน้ำพริกหนุ่มจากพริกพันธุ์แม่ปิง = Effects of sterilization on qualities of Nam Prik Noom from Capsicum annuum L. var. Maeping / ภักดี ยืนยาว
Authors: ภักดี ยืนยาว
Authors: ภักดี ยืนยาว
Keywords: น้ำพริกหนุ่ม -- การเก็บและรักษา;น้ำพริกหนุ่ม -- การผลิต;พริก -- พันธุ์แม่ปิง
Issue Date: 2551
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551
Gov't Doc #: ว 664 ภ111ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1460094
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7910
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0951py_tpg.pdf612.78 kBAdobe PDFView/Open
food0951py_abs.pdf479.11 kBAdobe PDFView/Open
food0951py_con.pdf513.56 kBAdobe PDFView/Open
food0951py_ch1.pdf486.5 kBAdobe PDFView/Open
food0951py_ch2.pdf896.37 kBAdobe PDFView/Open
food0951py_ch3.pdf507.65 kBAdobe PDFView/Open
food0951py_ch4.pdf757.5 kBAdobe PDFView/Open
food0951py_ch5.pdf478.45 kBAdobe PDFView/Open
food0951py_bib.pdf531.93 kBAdobe PDFView/Open
food0951py_app.pdf992.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.