Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7910
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorภักดี ยืนยาวen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:33Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:33Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 664 ภ111ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1460094en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7910-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectน้ำพริกหนุ่ม -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectน้ำพริกหนุ่ม -- การผลิตen_US
dc.subjectพริก -- พันธุ์แม่ปิงen_US
dc.titleผลของสเตอริไลเซชันต่อคุณภาพของน้ำพริกหนุ่มจากพริกพันธุ์แม่ปิง = Effects of sterilization on qualities of Nam Prik Noom from Capsicum annuum L. var. Maeping / ภักดี ยืนยาวen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0951py_tpg.pdf612.78 kBAdobe PDFView/Open
food0951py_abs.pdf479.11 kBAdobe PDFView/Open
food0951py_con.pdf513.56 kBAdobe PDFView/Open
food0951py_ch1.pdf486.5 kBAdobe PDFView/Open
food0951py_ch2.pdf896.37 kBAdobe PDFView/Open
food0951py_ch3.pdf507.65 kBAdobe PDFView/Open
food0951py_ch4.pdf757.5 kBAdobe PDFView/Open
food0951py_ch5.pdf478.45 kBAdobe PDFView/Open
food0951py_bib.pdf531.93 kBAdobe PDFView/Open
food0951py_app.pdf992.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.