Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7892
Title: | ผลของวิธีการสกัดและสารก่อให้เกิดโฟมต่อคุณภาพของเครื่องดื่มผงชงละลายจากกระชายดำผสมสับปะรด = Effect of extraction methods and foaming agents on quality of mixed black krachy-pineapple instant beverage / ชณิชา จินาการ |
Authors: | ชณิชา จินาการ |
Authors: | ชณิชา จินาการ |
Keywords: | เครื่องดื่มผง;กระชายดำ;เครื่องดื่มสมุนไพร |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 |
Gov't Doc #: | ว 641.875 ช143ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1424906 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7892 |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0450cj_tpg.pdf | 186.89 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450cj_abs.pdf | 213.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450cj_con.pdf | 194.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450cj_ch1.pdf | 196.72 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450cj_ch2.pdf | 765.06 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450cj_ch3.pdf | 347.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450cj_ch4.pdf | 560.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450cj_ch5.pdf | 182.57 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450cj_bib.pdf | 247.27 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450cj_app.pdf | 1.17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.