Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7892
Title: ผลของวิธีการสกัดและสารก่อให้เกิดโฟมต่อคุณภาพของเครื่องดื่มผงชงละลายจากกระชายดำผสมสับปะรด = Effect of extraction methods and foaming agents on quality of mixed black krachy-pineapple instant beverage / ชณิชา จินาการ
Authors: ชณิชา จินาการ
Authors: ชณิชา จินาการ
Keywords: เครื่องดื่มผง;กระชายดำ;เครื่องดื่มสมุนไพร
Issue Date: 2550
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550
Gov't Doc #: ว 641.875 ช143ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1424906
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7892
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0450cj_tpg.pdf186.89 kBAdobe PDFView/Open
food0450cj_abs.pdf213.02 kBAdobe PDFView/Open
food0450cj_con.pdf194.97 kBAdobe PDFView/Open
food0450cj_ch1.pdf196.72 kBAdobe PDFView/Open
food0450cj_ch2.pdf765.06 kBAdobe PDFView/Open
food0450cj_ch3.pdf347.38 kBAdobe PDFView/Open
food0450cj_ch4.pdf560.62 kBAdobe PDFView/Open
food0450cj_ch5.pdf182.57 kBAdobe PDFView/Open
food0450cj_bib.pdf247.27 kBAdobe PDFView/Open
food0450cj_app.pdf1.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.