Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7892
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชณิชา จินาการen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:25Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:25Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 641.875 ช143ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1424906en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7892-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectเครื่องดื่มผงen_US
dc.subjectกระชายดำen_US
dc.subjectเครื่องดื่มสมุนไพรen_US
dc.titleผลของวิธีการสกัดและสารก่อให้เกิดโฟมต่อคุณภาพของเครื่องดื่มผงชงละลายจากกระชายดำผสมสับปะรด = Effect of extraction methods and foaming agents on quality of mixed black krachy-pineapple instant beverage / ชณิชา จินาการen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0450cj_tpg.pdf186.89 kBAdobe PDFView/Open
food0450cj_abs.pdf213.02 kBAdobe PDFView/Open
food0450cj_con.pdf194.97 kBAdobe PDFView/Open
food0450cj_ch1.pdf196.72 kBAdobe PDFView/Open
food0450cj_ch2.pdf765.06 kBAdobe PDFView/Open
food0450cj_ch3.pdf347.38 kBAdobe PDFView/Open
food0450cj_ch4.pdf560.62 kBAdobe PDFView/Open
food0450cj_ch5.pdf182.57 kBAdobe PDFView/Open
food0450cj_bib.pdf247.27 kBAdobe PDFView/Open
food0450cj_app.pdf1.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.