Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7891
Title: ผลของโยเกิร์ตข้าวกล้องผสมน้ำผึ้งเติมเชื้อ Bifidobacterium lomgum ต่อการลดระดับคลอเลสเตอรอล การเพิ่มน้ำหนักตัวและปริมาณเชื้อแบคทีเรียของหนูที่เลี้ยงด้วยอาหารไขมันสูง = Effects of brown rice Yoghurt mixed with Bifidobacterium lomgum added honey on reducing cholesterol level, increasing body weight and intestinal bacteria content of rats fed on fat-enriched diet / สิทธิโชค ริตเพ็ชร
Authors: สิทธิโชค ริตเพ็ชร
Keywords: โยเกิร์ตข้าวกล้อง
คลอเลสเตอรอล
หนู -- การใช้เป็นสัตว์ทดลอง
Issue Date: 2550
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550
Gov't Doc #: ว 637.1476 ส344ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1424900
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7891
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0450sr_tpg.pdf187.55 kBAdobe PDFView/Open
food0450sr_abs.pdf211.34 kBAdobe PDFView/Open
food0450sr_con.pdf216.83 kBAdobe PDFView/Open
food0450sr_ch1.pdf217.41 kBAdobe PDFView/Open
food0450sr_ch2.pdf805.82 kBAdobe PDFView/Open
food0450sr_ch3.pdf337.76 kBAdobe PDFView/Open
food0450sr_ch4.pdf2.18 MBAdobe PDFView/Open
food0450sr_ch5.pdf212.73 kBAdobe PDFView/Open
food0450sr_bib.pdf316.52 kBAdobe PDFView/Open
food0450sr_app.pdf2.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.