Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7891
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสิทธิโชค ริตเพ็ชรen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:24Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:24Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 637.1476 ส344ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1424900en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7891-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectโยเกิร์ตข้าวกล้องen_US
dc.subjectคลอเลสเตอรอลen_US
dc.subjectหนู -- การใช้เป็นสัตว์ทดลองen_US
dc.titleผลของโยเกิร์ตข้าวกล้องผสมน้ำผึ้งเติมเชื้อ Bifidobacterium lomgum ต่อการลดระดับคลอเลสเตอรอล การเพิ่มน้ำหนักตัวและปริมาณเชื้อแบคทีเรียของหนูที่เลี้ยงด้วยอาหารไขมันสูง = Effects of brown rice Yoghurt mixed with Bifidobacterium lomgum added honey on reducing cholesterol level, increasing body weight and intestinal bacteria content of rats fed on fat-enriched diet / สิทธิโชค ริตเพ็ชรen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0450sr_tpg.pdf187.55 kBAdobe PDFView/Open
food0450sr_abs.pdf211.34 kBAdobe PDFView/Open
food0450sr_con.pdf216.83 kBAdobe PDFView/Open
food0450sr_ch1.pdf217.41 kBAdobe PDFView/Open
food0450sr_ch2.pdf805.82 kBAdobe PDFView/Open
food0450sr_ch3.pdf337.76 kBAdobe PDFView/Open
food0450sr_ch4.pdf2.18 MBAdobe PDFView/Open
food0450sr_ch5.pdf212.73 kBAdobe PDFView/Open
food0450sr_bib.pdf316.52 kBAdobe PDFView/Open
food0450sr_app.pdf2.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.