Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7891
Title: | ผลของโยเกิร์ตข้าวกล้องผสมน้ำผึ้งเติมเชื้อ Bifidobacterium lomgum ต่อการลดระดับคลอเลสเตอรอล การเพิ่มน้ำหนักตัวและปริมาณเชื้อแบคทีเรียของหนูที่เลี้ยงด้วยอาหารไขมันสูง = Effects of brown rice Yoghurt mixed with Bifidobacterium lomgum added honey on reducing cholesterol level, increasing body weight and intestinal bacteria content of rats fed on fat-enriched diet / สิทธิโชค ริตเพ็ชร |
Authors: | สิทธิโชค ริตเพ็ชร |
Authors: | สิทธิโชค ริตเพ็ชร |
Keywords: | โยเกิร์ตข้าวกล้อง;คลอเลสเตอรอล;หนู -- การใช้เป็นสัตว์ทดลอง |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 |
Gov't Doc #: | ว 637.1476 ส344ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1424900 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7891 |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0450sr_tpg.pdf | 187.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450sr_abs.pdf | 211.34 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450sr_con.pdf | 216.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450sr_ch1.pdf | 217.41 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450sr_ch2.pdf | 805.82 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450sr_ch3.pdf | 337.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450sr_ch4.pdf | 2.18 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450sr_ch5.pdf | 212.73 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450sr_bib.pdf | 316.52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450sr_app.pdf | 2.33 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.