Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7932
Title: ผลของวิธีการอบแห้งต่อสมบัติของหม่อนผงผสมเกสรดอกไม้ = Effect of drying methods on properties of mulberry powder added with bee pollen / กันยวิชญ์ กันจินะ
Authors: กันยวิชญ์ กันจินะ
Keywords: หม่อน -- การอบแห้ง
การอบแห้ง
Issue Date: 2554
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554
Gov't Doc #: ว 664.8044 ก115ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1504889
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7932
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0354kk_tpg.pdf1.47 MBAdobe PDFView/Open
food0354kk_abs.pdf942.87 kBAdobe PDFView/Open
food0354kk_con.pdf2.09 MBAdobe PDFView/Open
food0354kk_ch1.pdf964.34 kBAdobe PDFView/Open
food0354kk_ch2.pdf4.01 MBAdobe PDFView/Open
food0354kk_ch3.pdf2.14 MBAdobe PDFView/Open
food0354kk_ch4.pdf6.29 MBAdobe PDFView/Open
food0354kk_ch5.pdf646.51 kBAdobe PDFView/Open
food0354kk_bib.pdf1.56 MBAdobe PDFView/Open
food0354kk_app.pdf5.88 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.