Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7932
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกันยวิชญ์ กันจินะen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:43Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:43Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 664.8044 ก115ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1504889en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7932-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectหม่อน -- การอบแห้งen_US
dc.subjectการอบแห้งen_US
dc.titleผลของวิธีการอบแห้งต่อสมบัติของหม่อนผงผสมเกสรดอกไม้ = Effect of drying methods on properties of mulberry powder added with bee pollen / กันยวิชญ์ กันจินะen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.