Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7932
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกันยวิชญ์ กันจินะen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:43Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:43Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 664.8044 ก115ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1504889en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7932-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectหม่อน -- การอบแห้งen_US
dc.subjectการอบแห้งen_US
dc.titleผลของวิธีการอบแห้งต่อสมบัติของหม่อนผงผสมเกสรดอกไม้ = Effect of drying methods on properties of mulberry powder added with bee pollen / กันยวิชญ์ กันจินะen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0354kk_tpg.pdf1.47 MBAdobe PDFView/Open
food0354kk_abs.pdf942.87 kBAdobe PDFView/Open
food0354kk_con.pdf2.09 MBAdobe PDFView/Open
food0354kk_ch1.pdf964.34 kBAdobe PDFView/Open
food0354kk_ch2.pdf4.01 MBAdobe PDFView/Open
food0354kk_ch3.pdf2.14 MBAdobe PDFView/Open
food0354kk_ch4.pdf6.29 MBAdobe PDFView/Open
food0354kk_ch5.pdf646.51 kBAdobe PDFView/Open
food0354kk_bib.pdf1.56 MBAdobe PDFView/Open
food0354kk_app.pdf5.88 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.