Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-7 of 7 (Search time: 0.012 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2549
ผลของพีเอช เจลาติน เพกทิน น้ำตาล และน้ำผลไม้ที่มีต่อลักษณะเนื้อสัมผัสของกัมมีเยลลี = Effects of pH, Gelatin, Pectin, Sugars and Fruit Juices on Texture of Gummy Jelly / อัจฉรา เทียมภักดี
อัจฉรา เทียมภักดี
2549
การใช้เนื้อเลาะกระดูกไก่ด้วยเครื่องจักรและสารทดแทนไขมันเพื่อผลิตไส้กรอกที่มีคอเลสเตอรอลต่ำ = Incorporating of mechanically deboned chicken meat and fat-replacer to produce low cholesterol sausages / หทัยรัตน์ ปันคำมูล
หทัยรัตน์ ปันคำมูล
2549
การผลิตเส้นใยอาหารผงจากกากส้มเขียวหวาน = Production of dietary fiber powder from orange (Citrus reticulata Blanco) pomace / ธนิกานต์ สันต์สวัสดิ์
ธนิกานต์ สันต์สวัสดิ์
2549
การพัฒนาผลิตภัณฑ์มั่มโดยใช้เทคโนโลยีเชื้อบริสุทธิ์เริ่มต้น = Development of mum (Northeastern Style Sausage) using starter cultures technology / อรรถพล สุจริตรักษ์
อรรถพล สุจริตรักษ์
2549
การเหลือรอดของเชื้อ Bifidobacterium longum ในผลิตภัณฑ์จากโยเกิร์ตข้าวกล้องและสภาวะเลียนแบบระบบย่อยอาหาร = Survival of bifidobacterium longum in fermented brown rice products and simulated gastrointestinal conditions / เกศินี อุปลศิลป์
เกศินี อุปลศิลป์
2549
ผลของส่วนผสมและสภาวะการผลิตโดยกระบวนการเอ็กซ์ทรูชันต่อคุณภาพของอาหารเช้าธัญชาติเสริมฟักทองผง = Effects of ingredients and extrusion conditions on quality of breakfast cereal fortified with pumpkin powder / สุลาลักษณ์ ขาวผ่อง
สุลาลักษณ์ ขาวผ่อง
2549
การพัฒนาเครื่องปรุงรสจากผัก = Development of seasoning from vegetales / ปวีณา เพี้ยงจันทร์
ปวีณา เพี้ยงจันทร์
Discover
Author
1
ธนิกานต์ สันต์สวัสดิ์
1
ปวีณา เพี้ยงจันทร์
1
สุลาลักษณ์ ขาวผ่อง
1
หทัยรัตน์ ปันคำมูล
1
อรรถพล สุจริตรักษ์
1
อัจฉรา เทียมภักดี
1
เกศินี อุปลศิลป์
Subject
1
มั่ม
1
วัตถุเจือปนในอาหาร
1
อาหารเช้า
1
อาหารเสริม
1
อาหารไทย (ภาคตะวันออกเฉียงเหนือ)
1
เครื่องชูรส
1
เจลาติน
1
เนื้อไก่
1
เพกติน
1
เยลลี่
.
< previous
next >