Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20350
Title: การผลิตเส้นใยอาหารผงจากกากส้มเขียวหวาน = Production of dietary fiber powder from orange (Citrus reticulata Blanco) pomace / ธนิกานต์ สันต์สวัสดิ์
Authors: ธนิกานต์ สันต์สวัสดิ์
Authors: ธนิกานต์ สันต์สวัสดิ์
Keywords: ใยอาหาร;กากส้มเขียวหวาน
Issue Date: 2549
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549
Gov't Doc #: ว 613.263 ธ153ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386796
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20350
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0749ts_tpg.pdf323.59 kBAdobe PDFView/Open
food0749ts_abs.pdf198.84 kBAdobe PDFView/Open
food0749ts_con.pdf203.54 kBAdobe PDFView/Open
food0749ts_ch1.pdf126.8 kBAdobe PDFView/Open
food0749ts_ch2.pdf663.67 kBAdobe PDFView/Open
food0749ts_ch3.pdf174.17 kBAdobe PDFView/Open
food0749ts_ch4.pdf781.21 kBAdobe PDFView/Open
food0749ts_ch5.pdf120.05 kBAdobe PDFView/Open
food0749ts_bib.pdf145.01 kBAdobe PDFView/Open
food0749ts_app.pdf393.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.