Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20350
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธนิกานต์ สันต์สวัสดิ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:07Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:07Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว 613.263 ธ153กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386796en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20350-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectใยอาหารen_US
dc.subjectกากส้มเขียวหวานen_US
dc.titleการผลิตเส้นใยอาหารผงจากกากส้มเขียวหวาน = Production of dietary fiber powder from orange (Citrus reticulata Blanco) pomace / ธนิกานต์ สันต์สวัสดิ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0749ts_tpg.pdf323.59 kBAdobe PDFView/Open
food0749ts_abs.pdf198.84 kBAdobe PDFView/Open
food0749ts_con.pdf203.54 kBAdobe PDFView/Open
food0749ts_ch1.pdf126.8 kBAdobe PDFView/Open
food0749ts_ch2.pdf663.67 kBAdobe PDFView/Open
food0749ts_ch3.pdf174.17 kBAdobe PDFView/Open
food0749ts_ch4.pdf781.21 kBAdobe PDFView/Open
food0749ts_ch5.pdf120.05 kBAdobe PDFView/Open
food0749ts_bib.pdf145.01 kBAdobe PDFView/Open
food0749ts_app.pdf393.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.