Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20347
Title: ผลของส่วนผสมและสภาวะการผลิตโดยกระบวนการเอ็กซ์ทรูชันต่อคุณภาพของอาหารเช้าธัญชาติเสริมฟักทองผง = Effects of ingredients and extrusion conditions on quality of breakfast cereal fortified with pumpkin powder / สุลาลักษณ์ ขาวผ่อง
Authors: สุลาลักษณ์ ขาวผ่อง
Authors: สุลาลักษณ์ ขาวผ่อง
Keywords: ผลิตภัณฑ์เสริมอาหาร;อาหารเช้า;อาหารเสริม;ผลิตภัณฑ์ธัญพืช
Issue Date: 2549
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549
Gov't Doc #: ว 613.28 ส472ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386792
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20347
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0549sk_tpg.pdf375.39 kBAdobe PDFView/Open
food0549sk_abs.pdf321.98 kBAdobe PDFView/Open
food0549sk_con.pdf283.05 kBAdobe PDFView/Open
food0549sk_ch1.pdf138.67 kBAdobe PDFView/Open
food0549sk_ch2.pdf246.02 kBAdobe PDFView/Open
food0549sk_ch3.pdf138.79 kBAdobe PDFView/Open
food0549sk_ch4.pdf883.5 kBAdobe PDFView/Open
food0549sk_ch5.pdf117.02 kBAdobe PDFView/Open
food0549sk_bib.pdf126.54 kBAdobe PDFView/Open
food0549sk_app.pdf2.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.