Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20347
Title: | ผลของส่วนผสมและสภาวะการผลิตโดยกระบวนการเอ็กซ์ทรูชันต่อคุณภาพของอาหารเช้าธัญชาติเสริมฟักทองผง = Effects of ingredients and extrusion conditions on quality of breakfast cereal fortified with pumpkin powder / สุลาลักษณ์ ขาวผ่อง |
Authors: | สุลาลักษณ์ ขาวผ่อง |
Authors: | สุลาลักษณ์ ขาวผ่อง |
Keywords: | ผลิตภัณฑ์เสริมอาหาร;อาหารเช้า;อาหารเสริม;ผลิตภัณฑ์ธัญพืช |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549 |
Gov't Doc #: | ว 613.28 ส472ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386792 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20347 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0549sk_tpg.pdf | 375.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549sk_abs.pdf | 321.98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549sk_con.pdf | 283.05 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549sk_ch1.pdf | 138.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549sk_ch2.pdf | 246.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549sk_ch3.pdf | 138.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549sk_ch4.pdf | 883.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549sk_ch5.pdf | 117.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549sk_bib.pdf | 126.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549sk_app.pdf | 2.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.