Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20347
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุลาลักษณ์ ขาวผ่องen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:06Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:06Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว 613.28 ส472ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386792en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20347-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์เสริมอาหารen_US
dc.subjectอาหารเช้าen_US
dc.subjectอาหารเสริมen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์ธัญพืชen_US
dc.titleผลของส่วนผสมและสภาวะการผลิตโดยกระบวนการเอ็กซ์ทรูชันต่อคุณภาพของอาหารเช้าธัญชาติเสริมฟักทองผง = Effects of ingredients and extrusion conditions on quality of breakfast cereal fortified with pumpkin powder / สุลาลักษณ์ ขาวผ่องen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0549sk_tpg.pdf375.39 kBAdobe PDFView/Open
food0549sk_abs.pdf321.98 kBAdobe PDFView/Open
food0549sk_con.pdf283.05 kBAdobe PDFView/Open
food0549sk_ch1.pdf138.67 kBAdobe PDFView/Open
food0549sk_ch2.pdf246.02 kBAdobe PDFView/Open
food0549sk_ch3.pdf138.79 kBAdobe PDFView/Open
food0549sk_ch4.pdf883.5 kBAdobe PDFView/Open
food0549sk_ch5.pdf117.02 kBAdobe PDFView/Open
food0549sk_bib.pdf126.54 kBAdobe PDFView/Open
food0549sk_app.pdf2.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.