Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20345
Title: | ผลของพีเอช เจลาติน เพกทิน น้ำตาล และน้ำผลไม้ที่มีต่อลักษณะเนื้อสัมผัสของกัมมีเยลลี = Effects of pH, Gelatin, Pectin, Sugars and Fruit Juices on Texture of Gummy Jelly / อัจฉรา เทียมภักดี |
Authors: | อัจฉรา เทียมภักดี |
Authors: | อัจฉรา เทียมภักดี |
Keywords: | เยลลี่;เจลาติน;การเกิดเจล;เพกติน;น้ำตาล;น้ำผลไม้;การเกิดเจล |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549 |
Gov't Doc #: | ว 664.152 อ112ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1383223 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20345 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0249at_tpg.pdf | 352.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0249at_abs.pdf | 189.1 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0249at_con.pdf | 257.72 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0249at_ch1.pdf | 114.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0249at_ch2.pdf | 863.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0249at_ch3.pdf | 167.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0249at_ch4.pdf | 1.23 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0249at_ch5.pdf | 106.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0249at_bib.pdf | 136.6 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0249at_app.pdf | 3.78 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.