Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20345
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อัจฉรา เทียมภักดี | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:05Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:05Z | - |
dc.date.issued | 2549 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.152 อ112ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1383223 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20345 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549 | en_US |
dc.subject | เยลลี่ | en_US |
dc.subject | เจลาติน | en_US |
dc.subject | การเกิดเจล | en_US |
dc.subject | เพกติน | en_US |
dc.subject | น้ำตาล | en_US |
dc.subject | น้ำผลไม้ | en_US |
dc.subject | การเกิดเจล | en_US |
dc.title | ผลของพีเอช เจลาติน เพกทิน น้ำตาล และน้ำผลไม้ที่มีต่อลักษณะเนื้อสัมผัสของกัมมีเยลลี = Effects of pH, Gelatin, Pectin, Sugars and Fruit Juices on Texture of Gummy Jelly / อัจฉรา เทียมภักดี | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0249at_tpg.pdf | 352.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0249at_abs.pdf | 189.1 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0249at_con.pdf | 257.72 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0249at_ch1.pdf | 114.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0249at_ch2.pdf | 863.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0249at_ch3.pdf | 167.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0249at_ch4.pdf | 1.23 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0249at_ch5.pdf | 106.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0249at_bib.pdf | 136.6 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0249at_app.pdf | 3.78 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.