Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20349
Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์มั่มโดยใช้เทคโนโลยีเชื้อบริสุทธิ์เริ่มต้น = Development of mum (Northeastern Style Sausage) using starter cultures technology / อรรถพล สุจริตรักษ์
Authors: อรรถพล สุจริตรักษ์
Keywords: มั่ม
ไส้กรอก
อาหารไทย (ภาคตะวันออกเฉียงเหนือ)
Issue Date: 2549
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549
Gov't Doc #: ว 664.9028 อ177ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386795
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20349
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0549as_tpg.pdf318.15 kBAdobe PDFView/Open
food0549as_abs.pdf210.25 kBAdobe PDFView/Open
food0549as_con.pdf251.06 kBAdobe PDFView/Open
food0549as_ch1.pdf123.23 kBAdobe PDFView/Open
food0549as_ch2.pdf247.84 kBAdobe PDFView/Open
food0549as_ch3.pdf219.26 kBAdobe PDFView/Open
food0549as_ch4.pdf1.42 MBAdobe PDFView/Open
food0549as_ch5.pdf128.68 kBAdobe PDFView/Open
food0549as_bib.pdf163.38 kBAdobe PDFView/Open
food0549as_app.pdf2.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.