Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20346
Title: การพัฒนาเครื่องปรุงรสจากผัก = Development of seasoning from vegetales / ปวีณา เพี้ยงจันทร์
Authors: ปวีณา เพี้ยงจันทร์
Authors: ปวีณา เพี้ยงจันทร์
Keywords: เครื่องชูรส;ผงชูรส;วัตถุเจือปนในอาหาร
Issue Date: 2549
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549
Gov't Doc #: ว 664.5 ป173ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386791
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20346
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0349pp_tpg.pdf302.81 kBAdobe PDFView/Open
food0349pp_abs.pdf200.44 kBAdobe PDFView/Open
food0349pp_con.pdf207.13 kBAdobe PDFView/Open
food0349pp_ch1.pdf125.58 kBAdobe PDFView/Open
food0349pp_ch2.pdf519.22 kBAdobe PDFView/Open
food0349pp_ch3.pdf167.24 kBAdobe PDFView/Open
food0349pp_ch4.pdf312.46 kBAdobe PDFView/Open
food0349pp_ch5.pdf123.15 kBAdobe PDFView/Open
food0349pp_bib.pdf152.26 kBAdobe PDFView/Open
food0349pp_app.pdf763.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.