Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20174
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorณัฐนันท์ เม็ดโทen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:15:07Z-
dc.date.available2014-09-18T06:15:07Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 635.4 ณ113ปen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1502907en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20174-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectผักเชียงคำ -- เชียงใหม่. อำเภอเมืองen_US
dc.subjectผักพื้นบ้านen_US
dc.titleปัจจัยที่มีผลต่อการยอมรับผลิตภัณฑ์จากผักเชียงดาของผู้บริโภคในอำเภอเมือง จังหวัดเชียงใหม่ = Factors affecting consumers' acceptance of Phak Chiangda (Gymnema indorum Decne.) products in Mueang District, Chiang Mai Province / ณัฐนันท์ เม็ดโทen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agbu20954nm_tpg.pdf1.53 MBAdobe PDFView/Open
agbu20954nm_abs.pdf1.24 MBAdobe PDFView/Open
agbu20954nm_con.pdf1.22 MBAdobe PDFView/Open
agbu20954nm_ch1.pdf950.83 kBAdobe PDFView/Open
agbu20954nm_ch2.pdf4.54 MBAdobe PDFView/Open
agbu20954nm_ch3.pdf2.44 MBAdobe PDFView/Open
agbu20954nm_ch4.pdf3.15 MBAdobe PDFView/Open
agbu20954nm_ch5.pdf4.73 MBAdobe PDFView/Open
agbu20954nm_ch6.pdf3.58 MBAdobe PDFView/Open
agbu20954nm_ch7.pdf1.54 MBAdobe PDFView/Open
agbu20954nm_bib.pdf948.29 kBAdobe PDFView/Open
agbu20954nm_app.pdf5.59 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.