Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/8755
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเสาวนีย์ แสงโทโพธิ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:51:12Z-
dc.date.available2014-09-17T07:51:12Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 658 ส517บen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1419033en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/8755-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectบริษัทคริสตัลโฟรเซ่นฟูดส์en_US
dc.subjectการปรับตัวen_US
dc.subjectวัตถุดิบen_US
dc.titleการปรับตัวในสถานการณ์ขาดแคลนวัตถุดิบทางทะเลของบริษัทคริสตัลโฟรเซ่นฟูดส์ จำกัด = The Adaptation towards shortage of seafoods raw materials of Crystal Frozen Foods Co.,Ltd. / เสาวนีย์ แสงโทโพธิ์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:BA: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mba0850ss_tpg.pdf517.83 kBAdobe PDFView/Open
mba0850ss_abs.pdf480.44 kBAdobe PDFView/Open
mba0850ss_con.pdf457.78 kBAdobe PDFView/Open
mba0850ss_ch1.pdf498.17 kBAdobe PDFView/Open
mba0850ss_ch2.pdf572.38 kBAdobe PDFView/Open
mba0850ss_ch3.pdf472.45 kBAdobe PDFView/Open
mba0850ss_ch4.pdf610.71 kBAdobe PDFView/Open
mba0850ss_ch5.pdf512.04 kBAdobe PDFView/Open
mba0850ss_bib.pdf465.81 kBAdobe PDFView/Open
mba0850ss_app.pdf646.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.