Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20252
Title: ปริมาณของวิตามินอีในข้าวเหนียวก่ำและงาขี้ม้อน = Vitamin E content in purple glutinous rice (Oryza sativa L.) and Perilla (Perilla frutescens (L.) Britt.) / ธิดารักษ์ แสงอรุณ
Authors: ธิดารักษ์ แสงอรุณ
Authors: ธิดารักษ์ แสงอรุณ
Keywords: วิตามินอี;ข้าวเหนียวก่ำ -- การทดลอง;งาขี้ม้อน -- การทดลอง
Issue Date: 2555
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555
Gov't Doc #: ว 615.328 ธ342ป
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1521829
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20252
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agro30355ts_tpg.pdf1.6 MBAdobe PDFView/Open
agro30355ts_abs.pdf1.45 MBAdobe PDFView/Open
agro30355ts_con.pdf1.65 MBAdobe PDFView/Open
agro30355ts_ch1.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open
agro30355ts_ch2.pdf3.53 MBAdobe PDFView/Open
agro30355ts_ch3.pdf1.93 MBAdobe PDFView/Open
agro30355ts_ch4.pdf7.94 MBAdobe PDFView/Open
agro30355ts_ch5.pdf1.36 MBAdobe PDFView/Open
agro30355ts_ch6.pdf734.5 kBAdobe PDFView/Open
agro30355ts_bib.pdf1.94 MBAdobe PDFView/Open
agro30355ts_app.pdf6.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.