Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20252
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ธิดารักษ์ แสงอรุณ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:16:07Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:16:07Z | - |
dc.date.issued | 2555 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 615.328 ธ342ป | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1521829 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20252 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555 | en_US |
dc.subject | วิตามินอี | en_US |
dc.subject | ข้าวเหนียวก่ำ -- การทดลอง | en_US |
dc.subject | งาขี้ม้อน -- การทดลอง | en_US |
dc.title | ปริมาณของวิตามินอีในข้าวเหนียวก่ำและงาขี้ม้อน = Vitamin E content in purple glutinous rice (Oryza sativa L.) and Perilla (Perilla frutescens (L.) Britt.) / ธิดารักษ์ แสงอรุณ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRI: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
agro30355ts_tpg.pdf | 1.6 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agro30355ts_abs.pdf | 1.45 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agro30355ts_con.pdf | 1.65 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agro30355ts_ch1.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agro30355ts_ch2.pdf | 3.53 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agro30355ts_ch3.pdf | 1.93 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agro30355ts_ch4.pdf | 7.94 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agro30355ts_ch5.pdf | 1.36 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agro30355ts_ch6.pdf | 734.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agro30355ts_bib.pdf | 1.94 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agro30355ts_app.pdf | 6.69 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.