Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20252
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธิดารักษ์ แสงอรุณen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:16:07Z-
dc.date.available2014-09-18T06:16:07Z-
dc.date.issued2555en_US
dc.identifier.govdocว 615.328 ธ342ปen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1521829en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20252-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555en_US
dc.subjectวิตามินอีen_US
dc.subjectข้าวเหนียวก่ำ -- การทดลองen_US
dc.subjectงาขี้ม้อน -- การทดลองen_US
dc.titleปริมาณของวิตามินอีในข้าวเหนียวก่ำและงาขี้ม้อน = Vitamin E content in purple glutinous rice (Oryza sativa L.) and Perilla (Perilla frutescens (L.) Britt.) / ธิดารักษ์ แสงอรุณen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agro30355ts_tpg.pdf1.6 MBAdobe PDFView/Open
agro30355ts_abs.pdf1.45 MBAdobe PDFView/Open
agro30355ts_con.pdf1.65 MBAdobe PDFView/Open
agro30355ts_ch1.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open
agro30355ts_ch2.pdf3.53 MBAdobe PDFView/Open
agro30355ts_ch3.pdf1.93 MBAdobe PDFView/Open
agro30355ts_ch4.pdf7.94 MBAdobe PDFView/Open
agro30355ts_ch5.pdf1.36 MBAdobe PDFView/Open
agro30355ts_ch6.pdf734.5 kBAdobe PDFView/Open
agro30355ts_bib.pdf1.94 MBAdobe PDFView/Open
agro30355ts_app.pdf6.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.