Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/9219
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวนิดา บุญยบุตรen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T08:02:56Z-
dc.date.available2014-09-17T08:02:56Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 664.07 ว153คen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1447152en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/9219-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectอาหาร -- การควบคุมคุณภาพen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมอาหารทะเล -- สมุทรสาคร -- การควบคุมคุณภาพen_US
dc.titleความรู้ความเข้าใจระบบคุณภาพและความปลอดภัยของอาหาร ตามมาตรฐานสมาคมผู้ค้าปลีกอังกฤษในโรงงานอุตสาหกรรมอาหารทะเล ในจังหวัดสมุทรสาคร = Knowledge and understanding toward BRC (British Retail Consortium) food quality ans safety system at seafood factories in Samut Sakhon Province / วนิดา บุญยบุตรen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:BA: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mba0951vb_tpg.pdf549.05 kBAdobe PDFView/Open
mba0951vb_abs.pdf492.44 kBAdobe PDFView/Open
mba0951vb_con.pdf492.06 kBAdobe PDFView/Open
mba0951vb_ch1.pdf494.39 kBAdobe PDFView/Open
mba0951vb_ch2.pdf605.27 kBAdobe PDFView/Open
mba0951vb_ch3.pdf534.86 kBAdobe PDFView/Open
mba0951vb_ch4.pdf803.76 kBAdobe PDFView/Open
mba0951vb_ch5.pdf566.82 kBAdobe PDFView/Open
mba0951vb_bib.pdf501.83 kBAdobe PDFView/Open
mba0951vb_app.pdf574.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.