Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/14130
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วัชรางค์ ยั่งยืน | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T09:48:00Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T09:48:00Z | - |
dc.date.issued | 2555 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 613.2 ย517ค | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1511096 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/14130 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555 | en_US |
dc.subject | ข้าวแต๋น -- การผลิต | en_US |
dc.subject | ขนม -- ลำปาง. อำเภอเมือง. ตำบลบ้านเป้า | en_US |
dc.title | คุณค่าทางโภชนาการของข้าวแต๋นผลิตในหมู่บ้านทุ่งม่านเหนือ ตำบลบ้านเป้า จังหวัดลำปาง = Nutritive values of kao tan produced in Tung Man Nua Village, Banpao Sub-district, Mueang District, Lampang Province / วัชรางค์ ยั่งยืน | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nutr20255wy_tpg.pdf | 569.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr20255wy_abs.pdf | 182.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr20255wy_con.pdf | 178.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr20255wy_ch1.pdf | 187.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr20255wy_ch2.pdf | 380.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr20255wy_ch3.pdf | 216.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr20255wy_ch4.pdf | 411.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr20255wy_ch5.pdf | 198.57 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr20255wy_bib.pdf | 186.9 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr20255wy_app.pdf | 1.65 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.