Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7850
Title: ผลของแคลเซียมคลอไรด์และกรดซิตริกต่อกิจกรรมของเอนไซม์พอลีฟีนอลออกซิเดสและเปอร์ออกซิเดสในเนื้อมะม่วงสุก 4 สายพันธุ์ = Effect of Calcium Chloride and Citric Acid on Polyphenol Oxidase and Peroxidase activities in ripened mango fruit 4 varieties / วชิรญา เหลียวตระกูล
Authors: วชิรญา เหลียวตระกูล
Authors: วชิรญา เหลียวตระกูล
Keywords: มะม่วง -- การสุก;แคลเซียมคลอไรด์;กรดมะนาว;เอนไซม์โพลีฟีนอลออกซิเดส
Issue Date: 2548
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548
Gov't Doc #: ว 634.44 ว123ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373568
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7850
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1048vl_tpg.pdf348.76 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_abs.pdf216.87 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_con.pdf244.5 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_ch1.pdf166.41 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_ch2.pdf392.35 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_ch3.pdf239.88 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_ch4.pdf481.22 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_ch4.1.pdf439.51 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_ch4.2.pdf233.5 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_ch4.3.pdf429.16 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_ch5.pdf130.53 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_bib.pdf184.01 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_app.pdf641.9 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_app.1.pdf220.5 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_cv.pdf110.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.