Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7850
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวชิรญา เหลียวตระกูลen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:07Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:07Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว 634.44 ว123ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373568en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7850-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectมะม่วง -- การสุกen_US
dc.subjectแคลเซียมคลอไรด์en_US
dc.subjectกรดมะนาวen_US
dc.subjectเอนไซม์โพลีฟีนอลออกซิเดสen_US
dc.titleผลของแคลเซียมคลอไรด์และกรดซิตริกต่อกิจกรรมของเอนไซม์พอลีฟีนอลออกซิเดสและเปอร์ออกซิเดสในเนื้อมะม่วงสุก 4 สายพันธุ์ = Effect of Calcium Chloride and Citric Acid on Polyphenol Oxidase and Peroxidase activities in ripened mango fruit 4 varieties / วชิรญา เหลียวตระกูลen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1048vl_tpg.pdf348.76 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_abs.pdf216.87 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_con.pdf244.5 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_ch1.pdf166.41 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_ch2.pdf392.35 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_ch3.pdf239.88 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_ch4.pdf481.22 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_ch4.1.pdf439.51 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_ch4.2.pdf233.5 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_ch4.3.pdf429.16 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_ch5.pdf130.53 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_bib.pdf184.01 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_app.pdf641.9 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_app.1.pdf220.5 kBAdobe PDFView/Open
food1048vl_cv.pdf110.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.