Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 22 (Search time: 0.064 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Production of high nutritional fermented soybean (Thua Nao) by Bacillus subtilis = การผลิตถั่วเหลืองหมัก (ถั่วเน่า) ที่มีคุณค่าทางโภชนาการสูงโดยเชื้อบาซิลลัส ซับทิลิส / Katekan DajantaKatekan Dajanta
2011Development of test kit for screening of tetracycline group residues in longan honey by microbial inhibition assay = การพัฒนาชุดตรวจสอบคัดกรองยาปฎิชีวนะกลุ่มเตตร้าไซคลินตกค้างในน้ำผึ้งลำไยด้วยเทคนิค Miccrobial inhibition assay / Chuleeporn SaksangawongChuleeporn Saksangawong
2010A Development of soft yogurt candy = การพัฒนาลูกอมโยเกิร์ตชนิดนุ่ม / Theerapong SongsanandsTheerapong Songsanands
2005A Production of corn milk powder by foam-mat drying = การผลิตน้ำนมข้าวโพดผงโดยวิธีการอบแห้งแบบโฟม-แมท / Duthathai FujaroenDuthathai Fujaroen
2007Viability of microencapsulated Lactobacillus acidophilus in spray dried drinking yoghurt = การเหลือรอดของเชื้อจุลินทรีย์ Lactobacillus acidophilus ในรูปแคปซูลระดับจุลภาคในโยเกิร์ตพร้อมดื่มชนิดผงที่ผ่านการทำแห้งแบบพ่นฝอย / Tiparat TikapunyaTiparat Tikapunya
2007Physical properties of ostrich-meat yor (Thai sausage) blended with hyrocolloids following high pressure treatment = สมบัติทางกายภาพของเนื้อนกกระจอกเทศยอผสมไฮโดรคอลลอย์ที่ผ่านการแปรรูปด้วยความดันสูง / Utaiwan ChattongUtaiwan Chattong
2006Effect of Nisin on the keeping quality of orange juices cv.Sai Nam Pung and cv.Khieo Waan = ผลของไนซินที่มีต่อคุณภาพการเก็บรักษาน้ำส้มสายพันธุ์สายน้ำผึ้งและเขียวหวาน / Wissanee SupraditapornWissanee Supraditaporn
2007Factors effecting viability of probiotic bacteria in soymilk yogurt during storage = ปัจจัยที่มีผลต่อการอยู่รอดของแบคทีเรียโปรไบโอติกระหว่างการเก็บในโยเกิร์ตน้ำนมถั่วเหลือง / Hirunwit SaiyotHirunwit Saiyot
2007Effects of streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and yogurt ingredients on properties of corn milk yogurt = ผลของ streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus และส่วนผสมของโยเกิร์ตต่อสมบัติของโยเกิร์ตน้ำนมข้าวโพด / Piyawan SupavititpatanaPiyawan Supavititpatana
2012Optimization of enzymatic extraction condition of black glutinous rice milk for fermented rice product = การหาสภาวะที่เหมาะสมในการสกัดน้ำนมข้าวเหนียวดำด้วยเอนไซม์สำหรับผลิตภัณฑ์หมักจากข้าว / Pornrawin ChaikhamPornrawin Chaikham