Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20364
Title: Effect of Nisin on the keeping quality of orange juices cv.Sai Nam Pung and cv.Khieo Waan = ผลของไนซินที่มีต่อคุณภาพการเก็บรักษาน้ำส้มสายพันธุ์สายน้ำผึ้งและเขียวหวาน / Wissanee Supraditaporn
Authors: Wissanee Supraditaporn
Keywords: Amino acids
Food -- Preservation
Food -- Microbiology
Issue Date: 2006
Publisher: Chiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2006
Gov't Doc #: Th 664.028 W816E
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1419998
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20364
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0906ws_tpg.pdf497.47 kBAdobe PDFView/Open
food0906ws_abs.pdf533.7 kBAdobe PDFView/Open
food0906ws_con.pdf538.54 kBAdobe PDFView/Open
food0906ws_ch1.pdf507.5 kBAdobe PDFView/Open
food0906ws_ch2.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open
food0906ws_ch3.pdf599.17 kBAdobe PDFView/Open
food0906ws_ch4.pdf861.56 kBAdobe PDFView/Open
food0906ws_ch5.pdf458.85 kBAdobe PDFView/Open
food0906ws_bib.pdf527.81 kBAdobe PDFView/Open
food0906ws_app.pdf1.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.