Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 81-90 of 103 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2550การศึกษาปริมาณวิตามินของน้ำฟักทองที่ผ่านการพาสเจอไรซ์และระหว่างการเก็บรักษา = A study about the vitamin contents in pumpkin juices after pasteurization and during storage / อัญญารัตน์ ปรียะธรรมอัญญารัตน์ ปรียะธรรม
2551อิทธิพลของตัวแปรในกระบวนการผลิตต่อสมบัติทางรีโอโลยีจุลชีววิทยา และทางประสาทสัมผัสของโพรเซสชีสผสมสมุนไพรชนิดสเปรด = The Influence of processing parameters on the rheological, microbiological and sensory properties of herb-added processed cheese spread / จรินทร์ทิพย์ กำดวงจรินทร์ทิพย์ กำดวง
2551การพัฒนาสูตรลูกอมลำไยชนิดเคี้ยว = Development of Longon chewy candy formulation / รวิวรรณ สันตารวิวรรณ สันตา
2554ซอร์ปชันไอโซเทอร์ม สมบัติทางเคมีกายภาพและอุณหภูมิกลาสทรานซิชันของน้ำมะม่วงมหาชนกผง = Sorption isotherm, physicochemical properties and glass transition temperature of mango juice powder cv. Mahajanaka / วัชรี เทพโยธินวัชรี เทพโยธิน
2548การพัฒนาสูตรเนยแข็งมอซซาเรลลากลิ่นรสสมุนไพร = Development of mozzarella cheese with herbal flavor / ดุสิดา วงศ์ไวศวรรณดุสิดา วงศ์ไวศยวรรณ
2549ปริมาณกรดเบนโซอิด กรดซอร์บิคและกรดซาลิไซลิคในน้ำผลไม้บรรจุปิดสนิทที่ผลิตในเขตจังหวัดเชียงใหม่ = Quantity of benzoic, sorbic and salicylic acids in hemetically sealed fruit juices produced in Chiang Mai / กรรณิการ์ วิศิษฏ์โชติอังกูรกรรณิการ์ วิศิษฏ์โชติอังกูร
2547กิจกรรมของเอนไซม์เปอร์ออกซิเดสและโพลีฟีนอลออกซิเดสระหว่างการเก็บรักษาเนื้อมะม่วงสุกพันธุ์โชคอนันต์แช่เยือกแข็ง = Peroxidase and Polyphenol Oxidase activites during storage of frozen ripened mango flesh cv. Chok-Anan / นภกานต์ แดงสุวรรณนภกานต์ แดงสุวรรณ
2546คุณภาพของกล้วยน้ำว้าอบด้วยเครื่องอบแห้งพลังงานแสงอาทิตย์แบบอุโมงค์และเครื่องอบแห้งลมร้อนแบบถาดหมุน = Quality of dehydrated banana (Kluai Nam Wa) by Solar Tunnel and Rotary Tray Dryers with Hot Air / พัชรกานต์ บัวนาคพัชรกานต์ บัวนาค
2546การประยุกต์ใช้เทคโนโลยีสะอาดในการผลิตถั่วเหลืองฝักสดแช่เยือกแข็ง = Application of clean technology on production of frozen fresh soybean / ถนอม ไชยวงค์ถนอม ไชยวงค์
2548ผลของอุณหภูมิที่ใช้เก็บรักษาต่อคุณภาพของผลลำไยพันธุ์ดอที่รมด้วยก๊าซซัลเฟอร์ไดออกไซด์ = Effect of storage temperatures on the quality of SO2 -treated longan fruit cv. Daw / อภิรดา รินพลอภิรดา รินพล