Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7859
Title: การพัฒนาสูตรเนยแข็งมอซซาเรลลากลิ่นรสสมุนไพร = Development of mozzarella cheese with herbal flavor / ดุสิดา วงศ์ไวศวรรณ
Authors: ดุสิดา วงศ์ไวศยวรรณ
Keywords: เนยแข็ง
เนย
ผลิตภัณฑ์นม
อุตสาหกรรมนมเนย
Issue Date: 2548
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548
Gov't Doc #: ว 637.354 ด483ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373579
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7859
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1148dw_tpg.pdf341.6 kBAdobe PDFView/Open
food1148dw_abs.pdf227.91 kBAdobe PDFView/Open
food1148dw_con.pdf265.2 kBAdobe PDFView/Open
food1148dw_ch1.pdf168.99 kBAdobe PDFView/Open
food1148dw_ch2.pdf392.17 kBAdobe PDFView/Open
food1148dw_ch3.pdf392.09 kBAdobe PDFView/Open
food1148dw_ch4.pdf728.36 kBAdobe PDFView/Open
food1148dw_ch5.pdf146.57 kBAdobe PDFView/Open
food1148dw_bib.pdf164.09 kBAdobe PDFView/Open
food1148dw_app.pdf846.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.