Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7859
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorดุสิดา วงศ์ไวศยวรรณen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:10Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:10Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว 637.354 ด483กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373579en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7859-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectเนยแข็งen_US
dc.subjectเนยen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์นมen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมนมเนยen_US
dc.titleการพัฒนาสูตรเนยแข็งมอซซาเรลลากลิ่นรสสมุนไพร = Development of mozzarella cheese with herbal flavor / ดุสิดา วงศ์ไวศวรรณen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.