Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7854
Title: ผลของอุณหภูมิที่ใช้เก็บรักษาต่อคุณภาพของผลลำไยพันธุ์ดอที่รมด้วยก๊าซซัลเฟอร์ไดออกไซด์ = Effect of storage temperatures on the quality of SO2 -treated longan fruit cv. Daw / อภิรดา รินพล
Authors: อภิรดา รินพล
Authors: อภิรดา รินพล
Keywords: ลำไย -- การรมควัน;ลำไย -- การเก็บและรักษา;อุณหภูมิ;ซัลเฟอร์ไดออกไซด์
Issue Date: 2548
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548
Gov't Doc #: ว 664.804714 อ163ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373574
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7854
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0548ar_tpg.pdf257.24 kBAdobe PDFView/Open
food0548ar_abs.pdf238.05 kBAdobe PDFView/Open
food0548ar_con.pdf243.03 kBAdobe PDFView/Open
food0548ar_ch1.pdf136.18 kBAdobe PDFView/Open
food0548ar_ch2.pdf272.63 kBAdobe PDFView/Open
food0548ar_ch3.pdf226.51 kBAdobe PDFView/Open
food0548ar_ch4.pdf574.91 kBAdobe PDFView/Open
food0548ar_ch5.pdf113.89 kBAdobe PDFView/Open
food0548ar_bib.pdf127.79 kBAdobe PDFView/Open
food0548ar_app.pdf306.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.