Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7914
Title: อิทธิพลของตัวแปรในกระบวนการผลิตต่อสมบัติทางรีโอโลยีจุลชีววิทยา และทางประสาทสัมผัสของโพรเซสชีสผสมสมุนไพรชนิดสเปรด = The Influence of processing parameters on the rheological, microbiological and sensory properties of herb-added processed cheese spread / จรินทร์ทิพย์ กำดวง
Authors: จรินทร์ทิพย์ กำดวง
Authors: จรินทร์ทิพย์ กำดวง
Keywords: วิทยาศาสตร์การไหล;รีโอโลยี;เนยแข็ง;อาหารแปรรูป
Issue Date: 2551
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551
Gov't Doc #: ว 641.373 จ173อ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1462854
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7914
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1051jk_tpg.pdf557 kBAdobe PDFView/Open
food1051jk_abs.pdf499.67 kBAdobe PDFView/Open
food1051jk_con.pdf484.64 kBAdobe PDFView/Open
food1051jk_ch1.pdf508.95 kBAdobe PDFView/Open
food1051jk_ch2.pdf756.36 kBAdobe PDFView/Open
food1051jk_ch3.pdf556.15 kBAdobe PDFView/Open
food1051jk_ch4.pdf775.82 kBAdobe PDFView/Open
food1051jk_ch5.pdf479.61 kBAdobe PDFView/Open
food1051jk_bib.pdf533.71 kBAdobe PDFView/Open
food1051jk_app.pdf1.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.