Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7914
Title: | อิทธิพลของตัวแปรในกระบวนการผลิตต่อสมบัติทางรีโอโลยีจุลชีววิทยา และทางประสาทสัมผัสของโพรเซสชีสผสมสมุนไพรชนิดสเปรด = The Influence of processing parameters on the rheological, microbiological and sensory properties of herb-added processed cheese spread / จรินทร์ทิพย์ กำดวง |
Authors: | จรินทร์ทิพย์ กำดวง |
Authors: | จรินทร์ทิพย์ กำดวง |
Keywords: | วิทยาศาสตร์การไหล;รีโอโลยี;เนยแข็ง;อาหารแปรรูป |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 |
Gov't Doc #: | ว 641.373 จ173อ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1462854 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7914 |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1051jk_tpg.pdf | 557 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051jk_abs.pdf | 499.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051jk_con.pdf | 484.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051jk_ch1.pdf | 508.95 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051jk_ch2.pdf | 756.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051jk_ch3.pdf | 556.15 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051jk_ch4.pdf | 775.82 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051jk_ch5.pdf | 479.61 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051jk_bib.pdf | 533.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051jk_app.pdf | 1.49 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.