Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7914
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จรินทร์ทิพย์ กำดวง | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:34Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:34Z | - |
dc.date.issued | 2551 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 641.373 จ173อ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1462854 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7914 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 | en_US |
dc.subject | วิทยาศาสตร์การไหล | en_US |
dc.subject | รีโอโลยี | en_US |
dc.subject | เนยแข็ง | en_US |
dc.subject | อาหารแปรรูป | en_US |
dc.title | อิทธิพลของตัวแปรในกระบวนการผลิตต่อสมบัติทางรีโอโลยีจุลชีววิทยา และทางประสาทสัมผัสของโพรเซสชีสผสมสมุนไพรชนิดสเปรด = The Influence of processing parameters on the rheological, microbiological and sensory properties of herb-added processed cheese spread / จรินทร์ทิพย์ กำดวง | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1051jk_tpg.pdf | 557 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051jk_abs.pdf | 499.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051jk_con.pdf | 484.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051jk_ch1.pdf | 508.95 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051jk_ch2.pdf | 756.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051jk_ch3.pdf | 556.15 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051jk_ch4.pdf | 775.82 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051jk_ch5.pdf | 479.61 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051jk_bib.pdf | 533.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051jk_app.pdf | 1.49 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.