Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7914
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจรินทร์ทิพย์ กำดวงen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:34Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:34Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 641.373 จ173อen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1462854en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7914-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectวิทยาศาสตร์การไหลen_US
dc.subjectรีโอโลยีen_US
dc.subjectเนยแข็งen_US
dc.subjectอาหารแปรรูปen_US
dc.titleอิทธิพลของตัวแปรในกระบวนการผลิตต่อสมบัติทางรีโอโลยีจุลชีววิทยา และทางประสาทสัมผัสของโพรเซสชีสผสมสมุนไพรชนิดสเปรด = The Influence of processing parameters on the rheological, microbiological and sensory properties of herb-added processed cheese spread / จรินทร์ทิพย์ กำดวงen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1051jk_tpg.pdf557 kBAdobe PDFView/Open
food1051jk_abs.pdf499.67 kBAdobe PDFView/Open
food1051jk_con.pdf484.64 kBAdobe PDFView/Open
food1051jk_ch1.pdf508.95 kBAdobe PDFView/Open
food1051jk_ch2.pdf756.36 kBAdobe PDFView/Open
food1051jk_ch3.pdf556.15 kBAdobe PDFView/Open
food1051jk_ch4.pdf775.82 kBAdobe PDFView/Open
food1051jk_ch5.pdf479.61 kBAdobe PDFView/Open
food1051jk_bib.pdf533.71 kBAdobe PDFView/Open
food1051jk_app.pdf1.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.