Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Independent Study (IS)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 61-70 of 115 (Search time: 0.009 seconds).
previous
1
...
4
5
6
7
8
9
10
...
12
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2554
คุณภาพทางจุลชีววิทยา เคมี และกายภาพของไก่ต้มน้าปลาที่แปรรูปโดยเทคโนโลยีเฮอร์เดิล = Microbiological, chemical and physical quality of boiled chicken in fish sauce soup preserved by hurdle technology/ ธีรวัฒน์ อภิปรัชญาฐิติกุล
ธีรวัฒน์ อภิปรัชญาฐิติกุล
2555
ผลของการทำแห้งแบบแช่เยือกแข็งโฟม-แมทที่มีต่อความคงตัวของสารสกัดจากใบเตยหอม ชนิดผง = Effect of foam-mat freeze-drying on the stability of of powdered pandan (Pandanus amaryllifolius) extract / เสาวรัชรี รินอุตย์
เสาวรัชรี รินอุตย์
2552
ซอร์ปชันไอโซเทอร์ม คุณภาพทางเคมี กายภาพ และอุณหภูมิกลาสทรานซิชันของน้ำลำไยผง = sorption isotherm, physicochemical qualities and glass transition temperature of longan juice powder / ธัญนิชา ไร่นากิจ
ธัญนิชา ไร่นากิจ
2552
การผลิตน้ำผึ้งผงจากน้ำผึ้งดอกทานตะวันโดยการอบแห้งแบบสุญญากาศและแบบแช่เยือกแข็ง = Production of honey powder from sunflower honey by vacuum and freeze drying techniques / ชนิตา ศิริรัตน์
ชนิตา ศิริรัตน์
2554
การยืดอายุการเก็บรักษาน้ำพริกหนุ่มโดยการปรับกรดร่วมกับการเติมโซเดียมเบนโซเอต = Shelf life extension of Nam Prik Noom using acidification combined with sodium benzoate addition / พิทยาภรณ์ ตันติยากร
พิทยาภรณ์ ตันติยากร
2554
การผลิตน้ำผลไม้เข้มข้นพร้อมดื่มจากน้ำมะเกี๋ยงผสมน้ำหม่อน โดยการระเหยภายใต้สุญญากาศ = Production of ready to drink juice concentrate produced from Makiang and Mulberry Using Vacuum Evaporation / จิราวรรณ ถูกจิตร์
จิราวรรณ ถูกจิตร์
2551
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ชัทนีย์จากลำไย = Development og longan chutney product / ชญานี ขุนสวัสดิ์
ชญานี ขุนสวัสดิ์
2549
คุณภาพของมะเดื่อฝรั่งที่ผ่านการอบแห้งด้วยเครื่องอบแห้งแบบถาด = Quality of common figs dehydrated by tray dryer / กิตตินันท์ ธรรมไชย
กิตตินันท์ ธรรมไชย
2548
ผลของสายพันธุ์มันฝรั่งการย่อยแป้งและการหมักต่อคุณภาพของวอดก้า = Effects of potato varieties, starch hydrolysis and fermentation on vodka quality / สุพรรษา ยังสุขเกษม
สุพรรษา ยังสุขเกษม
2548
การผลิตสุราขาวจากส่วนเหลือเมล็ดข้าวโพดหวานของกระบวนการผลิตข้าวโพดหวานบรรจุกระป๋อง = Distilled liquor production of sweet corn kernel wastes from canning process / สุมนา จันทรดี
สุมนา จันทรดี
Discover
Author
1
Benjamas Sangnark
1
Kanyapat Kritsawan
1
Kreuawan Thonglem
1
Orawan Boonret
1
Phanlop Boonputh
1
กนกรัตน์ ศรีบุญเรือง
1
กนกอร ศรีม่วง
1
กรรณิการ์ วิศิษฏ์โชติอังกูร
1
กรรณิการ์ แสงสร้อย
1
กัญวณา ศรีสุข
.
next >
Subject
6
ลำไย -- การเก็บและรักษา
5
น้ำผลไม้
5
น้ำพริกหนุ่ม -- การเก็บและรักษา
5
ลำไย -- การอบแห้ง
4
น้ำผึ้ง
4
อาหารไทย (ภาคเหนือ)
4
เครื่องดื่ม
3
การอบแห้ง
3
ความดัน
3
น้ำผลไม้ -- การผลิต
.
next >
Date issued
104
2500 - 2566
11
2006 - 2099