Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7935
Title: คุณภาพทางจุลชีววิทยา เคมี และกายภาพของไก่ต้มน้าปลาที่แปรรูปโดยเทคโนโลยีเฮอร์เดิล = Microbiological, chemical and physical quality of boiled chicken in fish sauce soup preserved by hurdle technology/ ธีรวัฒน์ อภิปรัชญาฐิติกุล
Authors: ธีรวัฒน์ อภิปรัชญาฐิติกุล
Keywords: วัตถุเจือปนเปื้อนในอาหาร
อาหาร -- การเจือปนและการตรวจสอบ
Issue Date: 2554
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554
Gov't Doc #: ว 664.06 ธ377ค
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1507419
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7935
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food21054ta_tpg.pdf505.17 kBAdobe PDFView/Open
food21054ta_abs.pdf253.89 kBAdobe PDFView/Open
food21054ta_ch1.pdf306.63 kBAdobe PDFView/Open
food21054ta_ch2.pdf658.13 kBAdobe PDFView/Open
food21054ta_ch3.pdf254.39 kBAdobe PDFView/Open
food21054ta_ch4.pdf571.99 kBAdobe PDFView/Open
food21054ta_ch5.pdf241.71 kBAdobe PDFView/Open
food21054ta_bib.pdf296.11 kBAdobe PDFView/Open
food21054ta_app.pdf1.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.