Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7935
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธีรวัฒน์ อภิปรัชญาฐิติกุลen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:45Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:45Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 664.06 ธ377คen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1507419en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7935-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectวัตถุเจือปนเปื้อนในอาหารen_US
dc.subjectอาหาร -- การเจือปนและการตรวจสอบen_US
dc.titleคุณภาพทางจุลชีววิทยา เคมี และกายภาพของไก่ต้มน้าปลาที่แปรรูปโดยเทคโนโลยีเฮอร์เดิล = Microbiological, chemical and physical quality of boiled chicken in fish sauce soup preserved by hurdle technology/ ธีรวัฒน์ อภิปรัชญาฐิติกุลen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.