Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7935
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ธีรวัฒน์ อภิปรัชญาฐิติกุล | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:45Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:45Z | - |
dc.date.issued | 2554 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.06 ธ377ค | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1507419 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7935 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 | en_US |
dc.subject | วัตถุเจือปนเปื้อนในอาหาร | en_US |
dc.subject | อาหาร -- การเจือปนและการตรวจสอบ | en_US |
dc.title | คุณภาพทางจุลชีววิทยา เคมี และกายภาพของไก่ต้มน้าปลาที่แปรรูปโดยเทคโนโลยีเฮอร์เดิล = Microbiological, chemical and physical quality of boiled chicken in fish sauce soup preserved by hurdle technology/ ธีรวัฒน์ อภิปรัชญาฐิติกุล | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food21054ta_tpg.pdf | 505.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food21054ta_abs.pdf | 253.89 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food21054ta_ch1.pdf | 306.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food21054ta_ch2.pdf | 658.13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food21054ta_ch3.pdf | 254.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food21054ta_ch4.pdf | 571.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food21054ta_ch5.pdf | 241.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food21054ta_bib.pdf | 296.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food21054ta_app.pdf | 1.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.