Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7937
Title: | ผลของการทำแห้งแบบแช่เยือกแข็งโฟม-แมทที่มีต่อความคงตัวของสารสกัดจากใบเตยหอม ชนิดผง = Effect of foam-mat freeze-drying on the stability of of powdered pandan (Pandanus amaryllifolius) extract / เสาวรัชรี รินอุตย์ |
Authors: | เสาวรัชรี รินอุตย์ |
Authors: | เสาวรัชรี รินอุตย์ |
Keywords: | การทำแห้งแบบเยือกแข็ง;สารสกัดจากพืช;ใบเตย |
Issue Date: | 2555 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555 |
Gov't Doc #: | ว 621.57 ส517ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1523826 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7937 |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food30355sr_tpg.pdf | 447.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food30355sr_abs.pdf | 164.74 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food30355sr_con.pdf | 170.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food30355sr_ch1.pdf | 169.14 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food30355sr_ch2.pdf | 431.72 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food30355sr_ch3.pdf | 193.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food30355sr_ch4.pdf | 722.89 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food30355sr_ch5.pdf | 137.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food30355sr_bib.pdf | 215.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food30355sr_app.pdf | 841.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.