Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7937
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเสาวรัชรี รินอุตย์en_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:47Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:47Z-
dc.date.issued2555en_US
dc.identifier.govdocว 621.57 ส517ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1523826en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7937-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555en_US
dc.subjectการทำแห้งแบบเยือกแข็งen_US
dc.subjectสารสกัดจากพืชen_US
dc.subjectใบเตยen_US
dc.titleผลของการทำแห้งแบบแช่เยือกแข็งโฟม-แมทที่มีต่อความคงตัวของสารสกัดจากใบเตยหอม ชนิดผง = Effect of foam-mat freeze-drying on the stability of of powdered pandan (Pandanus amaryllifolius) extract / เสาวรัชรี รินอุตย์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food30355sr_tpg.pdf447.79 kBAdobe PDFView/Open
food30355sr_abs.pdf164.74 kBAdobe PDFView/Open
food30355sr_con.pdf170.7 kBAdobe PDFView/Open
food30355sr_ch1.pdf169.14 kBAdobe PDFView/Open
food30355sr_ch2.pdf431.72 kBAdobe PDFView/Open
food30355sr_ch3.pdf193.36 kBAdobe PDFView/Open
food30355sr_ch4.pdf722.89 kBAdobe PDFView/Open
food30355sr_ch5.pdf137.36 kBAdobe PDFView/Open
food30355sr_bib.pdf215.22 kBAdobe PDFView/Open
food30355sr_app.pdf841.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.