Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7925
Title: | ซอร์ปชันไอโซเทอร์ม คุณภาพทางเคมี กายภาพ และอุณหภูมิกลาสทรานซิชันของน้ำลำไยผง = sorption isotherm, physicochemical qualities and glass transition temperature of longan juice powder / ธัญนิชา ไร่นากิจ |
Authors: | ธัญนิชา ไร่นากิจ |
Authors: | ธัญนิชา ไร่นากิจ |
Keywords: | น้ำลำไย;ลำไย;วิทยาศาสตร์การอาหาร |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 |
Gov't Doc #: | ว 663.63 ธ113ซ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1465920 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7925 |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1052tr_tpg.pdf | 540.81 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052tr_abs.pdf | 498.15 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052tr_con.pdf | 493.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052tr_ch1.pdf | 504.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052tr_ch2.pdf | 719.92 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052tr_ch3.pdf | 548.34 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052tr_ch4.pdf | 677.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052tr_ch5.pdf | 497.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052tr_bib.pdf | 541 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052tr_app.pdf | 663.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.