Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7925
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ธัญนิชา ไร่นากิจ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:38Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:38Z | - |
dc.date.issued | 2552 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 663.63 ธ113ซ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1465920 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7925 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 | en_US |
dc.subject | น้ำลำไย | en_US |
dc.subject | ลำไย | en_US |
dc.subject | วิทยาศาสตร์การอาหาร | en_US |
dc.title | ซอร์ปชันไอโซเทอร์ม คุณภาพทางเคมี กายภาพ และอุณหภูมิกลาสทรานซิชันของน้ำลำไยผง = sorption isotherm, physicochemical qualities and glass transition temperature of longan juice powder / ธัญนิชา ไร่นากิจ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1052tr_tpg.pdf | 540.81 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052tr_abs.pdf | 498.15 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052tr_con.pdf | 493.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052tr_ch1.pdf | 504.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052tr_ch2.pdf | 719.92 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052tr_ch3.pdf | 548.34 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052tr_ch4.pdf | 677.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052tr_ch5.pdf | 497.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052tr_bib.pdf | 541 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052tr_app.pdf | 663.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.