Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7925
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธัญนิชา ไร่นากิจen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:38Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:38Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 663.63 ธ113ซen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1465920en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7925-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectน้ำลำไยen_US
dc.subjectลำไยen_US
dc.subjectวิทยาศาสตร์การอาหารen_US
dc.titleซอร์ปชันไอโซเทอร์ม คุณภาพทางเคมี กายภาพ และอุณหภูมิกลาสทรานซิชันของน้ำลำไยผง = sorption isotherm, physicochemical qualities and glass transition temperature of longan juice powder / ธัญนิชา ไร่นากิจen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1052tr_tpg.pdf540.81 kBAdobe PDFView/Open
food1052tr_abs.pdf498.15 kBAdobe PDFView/Open
food1052tr_con.pdf493.38 kBAdobe PDFView/Open
food1052tr_ch1.pdf504.45 kBAdobe PDFView/Open
food1052tr_ch2.pdf719.92 kBAdobe PDFView/Open
food1052tr_ch3.pdf548.34 kBAdobe PDFView/Open
food1052tr_ch4.pdf677.49 kBAdobe PDFView/Open
food1052tr_ch5.pdf497.38 kBAdobe PDFView/Open
food1052tr_bib.pdf541 kBAdobe PDFView/Open
food1052tr_app.pdf663.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.