Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7855
Title: ผลของสายพันธุ์มันฝรั่งการย่อยแป้งและการหมักต่อคุณภาพของวอดก้า = Effects of potato varieties, starch hydrolysis and fermentation on vodka quality / สุพรรษา ยังสุขเกษม
Authors: สุพรรษา ยังสุขเกษม
Authors: สุพรรษา ยังสุขเกษม
Keywords: วอดกา;เครื่องดื่มที่มีแอลกอฮอล์;สุรา -- การกลั่น;มันฝรั่ง
Issue Date: 2548
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548
Gov't Doc #: ว 663.55 ส467ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373575
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7855
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0548sys_tpg.pdf504.48 kBAdobe PDFView/Open
food0548sys_abs.pdf276.76 kBAdobe PDFView/Open
food0548sys_con.pdf260.91 kBAdobe PDFView/Open
food0548sys_ch1.pdf133.4 kBAdobe PDFView/Open
food0548sys_ch2.pdf884.32 kBAdobe PDFView/Open
food0548sys_ch3.pdf218.47 kBAdobe PDFView/Open
food0548sys_ch4.pdf386.26 kBAdobe PDFView/Open
food0548sys_ch5.pdf135.08 kBAdobe PDFView/Open
food0548sys_bib.pdf128.22 kBAdobe PDFView/Open
food0548sys_app.pdf566.63 kBAdobe PDFView/Open
food0548sys_cv.pdf416.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.