Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7855
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุพรรษา ยังสุขเกษม | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:08Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:08Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 663.55 ส467ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373575 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7855 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548 | en_US |
dc.subject | วอดกา | en_US |
dc.subject | เครื่องดื่มที่มีแอลกอฮอล์ | en_US |
dc.subject | สุรา -- การกลั่น | en_US |
dc.subject | มันฝรั่ง | en_US |
dc.title | ผลของสายพันธุ์มันฝรั่งการย่อยแป้งและการหมักต่อคุณภาพของวอดก้า = Effects of potato varieties, starch hydrolysis and fermentation on vodka quality / สุพรรษา ยังสุขเกษม | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0548sys_tpg.pdf | 504.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548sys_abs.pdf | 276.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548sys_con.pdf | 260.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548sys_ch1.pdf | 133.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548sys_ch2.pdf | 884.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548sys_ch3.pdf | 218.47 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548sys_ch4.pdf | 386.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548sys_ch5.pdf | 135.08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548sys_bib.pdf | 128.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548sys_app.pdf | 566.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548sys_cv.pdf | 416.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.