Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7855
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุพรรษา ยังสุขเกษมen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:08Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:08Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว 663.55 ส467ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373575en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7855-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectวอดกาen_US
dc.subjectเครื่องดื่มที่มีแอลกอฮอล์en_US
dc.subjectสุรา -- การกลั่นen_US
dc.subjectมันฝรั่งen_US
dc.titleผลของสายพันธุ์มันฝรั่งการย่อยแป้งและการหมักต่อคุณภาพของวอดก้า = Effects of potato varieties, starch hydrolysis and fermentation on vodka quality / สุพรรษา ยังสุขเกษมen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0548sys_tpg.pdf504.48 kBAdobe PDFView/Open
food0548sys_abs.pdf276.76 kBAdobe PDFView/Open
food0548sys_con.pdf260.91 kBAdobe PDFView/Open
food0548sys_ch1.pdf133.4 kBAdobe PDFView/Open
food0548sys_ch2.pdf884.32 kBAdobe PDFView/Open
food0548sys_ch3.pdf218.47 kBAdobe PDFView/Open
food0548sys_ch4.pdf386.26 kBAdobe PDFView/Open
food0548sys_ch5.pdf135.08 kBAdobe PDFView/Open
food0548sys_bib.pdf128.22 kBAdobe PDFView/Open
food0548sys_app.pdf566.63 kBAdobe PDFView/Open
food0548sys_cv.pdf416.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.