Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7929
Title: | การยืดอายุการเก็บรักษาน้ำพริกหนุ่มโดยการปรับกรดร่วมกับการเติมโซเดียมเบนโซเอต = Shelf life extension of Nam Prik Noom using acidification combined with sodium benzoate addition / พิทยาภรณ์ ตันติยากร |
Authors: | พิทยาภรณ์ ตันติยากร |
Authors: | พิทยาภรณ์ ตันติยากร |
Keywords: | น้ำพริกหนุ่ม -- การเก็บและรักษา;น้ำพริก -- การเก็บและรักษา;อาหารไทย (ภาคเหนือ) |
Issue Date: | 2554 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 |
Gov't Doc #: | ว 641.595936 พ346ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1492855 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7929 |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0354pt_tpg.pdf | 613.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354pt_abs.pdf | 510.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354pt_con.pdf | 618.51 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354pt_ch1.pdf | 532.81 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354pt_ch2.pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354pt_ch3.pdf | 640.87 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354pt_ch4.pdf | 1.21 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354pt_ch5.pdf | 521.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354pt_bib.pdf | 767.58 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354pt_app.pdf | 3.24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.