Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7929
Title: การยืดอายุการเก็บรักษาน้ำพริกหนุ่มโดยการปรับกรดร่วมกับการเติมโซเดียมเบนโซเอต = Shelf life extension of Nam Prik Noom using acidification combined with sodium benzoate addition / พิทยาภรณ์ ตันติยากร
Authors: พิทยาภรณ์ ตันติยากร
Keywords: น้ำพริกหนุ่ม -- การเก็บและรักษา
น้ำพริก -- การเก็บและรักษา
อาหารไทย (ภาคเหนือ)
Issue Date: 2554
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554
Gov't Doc #: ว 641.595936 พ346ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1492855
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7929
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.