Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7929
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพิทยาภรณ์ ตันติยากรen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:40Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:40Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 641.595936 พ346กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1492855en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7929-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectน้ำพริกหนุ่ม -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectน้ำพริก -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectอาหารไทย (ภาคเหนือ)en_US
dc.titleการยืดอายุการเก็บรักษาน้ำพริกหนุ่มโดยการปรับกรดร่วมกับการเติมโซเดียมเบนโซเอต = Shelf life extension of Nam Prik Noom using acidification combined with sodium benzoate addition / พิทยาภรณ์ ตันติยากรen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.