Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7929
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | พิทยาภรณ์ ตันติยากร | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:40Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:40Z | - |
dc.date.issued | 2554 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 641.595936 พ346ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1492855 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7929 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 | en_US |
dc.subject | น้ำพริกหนุ่ม -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | น้ำพริก -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | อาหารไทย (ภาคเหนือ) | en_US |
dc.title | การยืดอายุการเก็บรักษาน้ำพริกหนุ่มโดยการปรับกรดร่วมกับการเติมโซเดียมเบนโซเอต = Shelf life extension of Nam Prik Noom using acidification combined with sodium benzoate addition / พิทยาภรณ์ ตันติยากร | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0354pt_tpg.pdf | 613.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354pt_abs.pdf | 510.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354pt_con.pdf | 618.51 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354pt_ch1.pdf | 532.81 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354pt_ch2.pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354pt_ch3.pdf | 640.87 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354pt_ch4.pdf | 1.21 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354pt_ch5.pdf | 521.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354pt_bib.pdf | 767.58 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354pt_app.pdf | 3.24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.