Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/8578
Title: ทัศนคติต่อการบริโภคปลากระป๋องในซอสมะเขือเทศ ของพนักงานในนิคมอุตสาหกรรมภาคเหนือ จังหวัดลำพูน = Attitude towards consumption of canned fish in tomato sauce of employees in Northern Region Industrial Estate, Lamphun province / อรทัย ใจเอื้อ
Authors: อรทัย ใจเอื้อ
Authors: อรทัย ใจเอื้อ
Keywords: นิคมอุตสาหกรรมภาคเหนือ -- พนักงาน;บริโภคกรรม;ปลากระป๋อง;พฤติกรรมผู้บริโภค -- ลำพูน
Issue Date: 2549
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549
Gov't Doc #: ว/ภน 658.8342 อ174ท
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1400474
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/8578
Appears in Collections:BA: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agim0949oj_tpg.pdf203.47 kBAdobe PDFView/Open
agim0949oj_abs.pdf215.24 kBAdobe PDFView/Open
agim0949oj_con.pdf212.01 kBAdobe PDFView/Open
agim0949oj_ch1.pdf130.6 kBAdobe PDFView/Open
agim0949oj_ch2.pdf168.4 kBAdobe PDFView/Open
agim0949oj_ch3.pdf156.35 kBAdobe PDFView/Open
agim0949oj_ch4.pdf308.39 kBAdobe PDFView/Open
agim0949oj_ch5.pdf204.6 kBAdobe PDFView/Open
agim0949oj_bib.pdf133.64 kBAdobe PDFView/Open
agim0949oj_app.pdf558.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.